Oddíly a kroužky v novém školním roce

V novém školním roce otevíráme během týdne následující oddíly a kroužky.

Oddíl Cepníci

Sportovně-turistický oddíl pro kluky i holky od 7 do 15 let.

Na týdenních schůzkách se věnujeme budování nového kolektivu mimo školu, formou hry učíme děti základním tábornickým a jiným dovednostem potřebným do života. Také se věnujeme tradičním i netradičním sportovním aktivitám.

Jednodenní nebo víkendové akce jsou buď turistického charakteru v lesích okolo Prahy nebo sportovního charakteru – kola, splouvání řek nebo lezení na umělé stěně.

Rukodělný oddíl

Rukodělný oddíl pro holky a kluky od 7 do 15 let.

Na setkáních 1x za 14 dní ve čtvrtek se věnujeme vyrábění různorodých výrobků. Každé dítě si ze setkání může výrobek odnést domů.

Také tvoříme kolektiv kamarádů a kamarádek, kteří se mohou potkávat a sdílet své zážitky.

Na letošní rok máme připravené aktivity jako výrobky z kůže, dekorování textilu, malování hrnků nebo splétání z provázků macramé.

Rukodělné podvečery

leták rukodělné podvečery

Rukodělné podvečery jsou určené pro všechny zájemce 15+.

Společně zkoušíme v kreativní atmosféře různé rukodělné techniky a trochu se odreagujeme při tvorbě něčeho krásného (i kdyby nedokonalého). 🙂

Setkání pořádáme jednou za měsíc, zpravidla v úterý nebo ve čtvrtek. Není však povinné přijít na všechna setkání, můžete si klidně vybrat pouze večery s tématy, která vás zaujmou.

Z témat, kterým se letos chceme věnovat, to je například barvení tašek pomocí marblingu, výroba pohledu pomocí linorytu, šití zástěry nebo výroba šperků z pryskyřice.

Počet míst je ovšem omezen, proto bedlivě sledujte aktuální informace a včas se na daný rukodělný podvečer přihlaste!

Warhammer setkání

Letos nově Ondra s Honzou od září otevírají aktivity zaměřené na warhammer. Budou se věnovat malování figurek a následné hře Warhammer, která je zasazena do sci-fi prostředí.

Není důležité, zda víš, o čem je řeč. Pokud tě tato tematika zajímá, kluci ti rádi vysvětlí o co jde a třeba zjistíš, že je to koníček právě pro tebe.

Setkání jsou vhodné pro děti starší 15 let.

Další příspěvky